woensdag 17 augustus 2011

Voor de ouders

Beste ouders,

Hopelijk bent u net als uw zoon of dochter enthousiast over onze fotoclub 'Vogeltjes in Klarendal'. Op deze website kunt u het een en ander vinden over wat we met de kinderen gaan doen en op welke momenten.

Graag ontvangen wij de kinderen op de aangeven tijden en data en hopen dat u ze kunt brengen. Word dat erg lastig dan kunnen we kijken naar de mogelijkheid om met ons af te stemmen dat wij de kinderen komen halen, dit geldt ook voor het terugbrengen naar huis. We hebben de tijden en data zoveel mogelijk proberen aan te passen aan dagen die voor de meeste ouders en kinderen haalbaar zijn, mocht er een bijeenkomst zijn waar uw kind echt niet bij aanwezig kan zijn  dan bestaat de mogelijkheid om deze 'in te halen' tijdens een inloop moment.

Contact: bij de eerste bijeenkomst op 3 september zou het erg leuk zijn om u ook te mogen ontvangen en kennis te maken we starten om 10:30 uur. Graag verzoeken wij u als ouder om contact met ons op te nemen als uw kind mee wil doen of als er vragen zijn. U kunt ons mailen en bellen op 06 - 422 502 72

Kosten: uw kind mag geheel gratis aan de Fotoclub meedoen. Camera e.d. wordt allemaal voor gezorgd.

Mocht u in uw omgeving (de wijk Klarendal) nog meer kinderen weten waarvan u vermoed dat ze graag meedoen stuur ze dan deze website svp door!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten